Denuncien dos motoristes a Lleida pel soroll dels seus tubs d’escapament

0

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, ahir a les 11.35 h, una patrulla va aturar un ciclomotor que circulava per l’avinguda de Francesc Macià en comprovar que feia molt soroll. Els agents van identificar el conductor, un jove de 21 anys, nascut a Brasil i veí de Lleida, el qual va reconèixer que portava trencat el tub d’escapament del ciclomotor i això ocasionava el soroll.

No va ser l’únic cas. A les 19.00 h, una altra patrulla va aturar una motocicleta que circulava pel carrer d’Anselm Clavé fent molt soroll. Els agents van identificar el conductor, veí de Lleida, el qual va reconèixer que circulava amb la motocicleta sense tenir tub d’escapament i per això feia tant soroll. Els dos motoristes van ser denunciar per circular amb el ciclomotor i la motocicleta respectivament amb l’escapament lliure.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.