Detinguts a Lleida dos homes per haver agredit presumptament a les seves respectives parelles

0

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, ahir foren detinguts dos homes per haver agredit presumptament a les seves parelles. El primer cas fou a les 08.45 h, quan una dona de 58 anys i veïna de Lleida, va denunciar a comissaria que la seva parella l’havia agredit i que havia rebut en reiterades ocasions amenaces, així com que aquest s’havia endut les claus del domicili i les claus del vehicle de la seva propietat. A la denúncia va afegir un part de lesions que li havien fet a urgències. A les 13.45 hores, una patrulla es va desplaçar al carrer Major en rebre un avís de la dona comunicant que la seva parella s’havia personat al domicili i que tornava a rebre amenaces. L’home, de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida,va ser detingut.

L’altre cas fou a les 22.20 h, quan una patrulla va anar al carrer Castella en rebre un avís d’una dona comunicant que la seva exparella l’havia agredit al replà de l’escala de l’immoble. Els agents es van personar al lloc i van inspeccionar l’escala i el pàrquing de la comunitat amb resultat negatiu. Seguidament, la dona va realitzar acta de manifestació amb valor de denúncia, que havia sofert diversos cops de puny a la cara i al cos per la seva exparella. Així mateix, va facilitar la descripció física, la filiació, adreça i matrícula del vehicle de l’agressor. La policia va fer una recerca per la zona i van localitzar el vehicle al carrer Camí de Corbins, moment que es va personar al lloc l’agressor, un home de 30 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i fou detingut.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.