El Bus de la Salut, guardonat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

0

‘El Bus de la Salut’ ha estat guardonat aquesta setmana amb el Premi Ramon de Teserach de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears. El Bus és un projecte impulsat per la Diputació de Lleida i la Fundació Renal Jaume Arnó, conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Unitat de Diagnòstic i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques (UDETMA) de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida).

Foto IRB Lleida

El Premi reconeix el projecte “per la influència en la salut de la societat (amb la conscienciació sobre la importància de la prevenció de les malalties cardiovasculars i renals, així com dels seus factors de risc), pels resultats objectius de les dades presentades i pel valor afegit de sensibilitzar la població sobre la importància social de la donació d’òrgans”.

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de les Balears entrega anualment una vintena de premis a les institucions o societats. L’objectiu primordial de l’Acadèmia és fomentar la formació continuada, amb l’estudi i el conreu de les ciències de la salut en tots els seus aspectes: humà, tècnic, social i cívic, i tant en el seu vessant assistencial com en el docent i d’investigació.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.