El Consell Comarcal de la Segarra crea un joc interactiu per combatre estereotips entre els joves de la comarca

0

A través del programa Apropa’t de l’Oficina Jove i els serveis socials del Consell s’ha realitzat al llarg del curs escolar un seguit de tallers que tracten temàtiques com treball en equip, el paper de la dona en l’actualitat i la interculturalitat. La finalitat dels tallers és combatre estereotips entre els joves de la comarca.

Aquest any com a novetat, s’ha realitzat un joc interactiu com un recurs educatiu. Una nova activitat del taller d’interculturalitat que s’ha posat a prova durant aquest curs escolar i el qual ha rebut una valoració molt positiva per part dels alumnes.

L’Apropa’t  és un projecte de l’Oficina Jove que es troba en funcionament des del 2014. El projecte ofereix als instituts de la comarca unes taules informatives mensuals i un seguit de tallers per cada trimestre. Els tallers que es realitzen es treballen conjuntament amb el servei d’immigració i el servei d’informació i atenció a les dones (SIAD) del Consell Comarcal.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.