El FC Borges guanya el premi l’Olivera d’Or al borgenc de l’any

0

El jurat del premi Olivera d’Or al Borgenc de l’any 2017 ha decidit atorgar el guardó al Futbol Club Borges, l’equip de futbol del municipi que l’any passat va celebrar el seu centenari. La candidatura havia estat presentada pel Consell Comarcal de les Garrigues i pel museu Cal Pauet.

Foto Arxiu Premis 2016 (Aj. Borges Blanques)

En els seus ja més de 100 anys d’història, l’equip ha jugat en quatre camps diferents i ha vist passar equips de primera divisió en els tradicionals partits amistosos de Festa Major, inclòs el FC Barcelona, i també ha vist créixer jugadors que han acabat en equips de primera divisió. A més a més, durant l’any passat, els actes de la celebració del centenari van coincidir amb l’ascens a Primera Catalana, 28 anys després de la seva última presència a la màxima categoria de Catalunya, i va guanyar la Copa Catalunya amateur.

El guardó serà entregat, juntament amb el Garriguenc de l’any, que ha estat atorgat a les persones que van fer possible l’1 d’octubre, al Centre Cívic de les Borges, el proper dissabte 1 de setembre, a les 18 hores, en el marc de la 36a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs. Posteriorment tindrà lloc el pregó de la Festa Major, a càrrec del periodista Xavier Grasset.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.