El Festival de Música de la Seu Vella arriba aquest juliol amb Mishima i Sau com a caps de cartell

0

La música tornarà a ser protagonista aquest juliol a Lleida amb la segona edició del Festival de Música de la Seu Vella, que comptarà amb sis concerts, enguany orientats cap als sons pop i rock. Mishima i Sau seran els caps de cartell en aquest escenari incomparable a l’aire lliure, on s’espera aplegar més de 3.500 persones en els quatre dies que durarà l’esdeveniment.

Foto Paeria

La tinent d’alcalde, Montse Parra, ha presentat aquest matí el programa, acompanyada pel director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol. Parra ha destacat que aquest és el segon any del nou format del festival, que substitueix al Concòrdia que es feia al setembre, i que es vol convertir en un referent de l’activitat cultural a l’estiu a Lleida.

Enguany s’obre a nous espais, amb l’escenari situat just darrere del Pont Llevadís, al costat de la Canonja, aprofitant l’amfiteatre natural que suposa la rampa que hi ha en aquell punt, i també a nous estils, passant del jazz i la música clàssica al pop i al rock. “Probablement hem vist la Seu com a un lloc per a música de cambra, però en realitat és un espai on hi cap tot tipus d’activitat cultural i obrir-ho a gent més jove ens sembla molt interessant”, ha afirmat la tinent d’alcalde.

El programa, ha explicat Baigol, s’obrirà el divendres dia 6 de juliol amb un doble concert, a càrrec dels lleidatans Renaldo&Clara a les 21.00 i de Mishima, que actuaran a partir de les deu de la nit. La segona cita serà el dissabte 14, també a les 22.00, amb The Gramophone Allstars Big Band, amb Judit Neddermann com a cantant solista. La tercera de les dates estarà especialment encarada al públic més jove, el diumenge 22 amb Mari Popes i la banda de Terrassa Doctor Prats. Finalment, el plat fort serà la presència a Lleida de Sau, dins de la seva gira de commemoració dels seus 30 anys als escenaris.

El president de l’Associació d’Amics de la Seu Vella, Joan Ramon González, que també ha participat en la presentació del Festival, s’ha mostrat content perquè aquest esdeveniment vagi agafant força. “Gaudir a la nit de la fresca, de la marinada fins i tot que bufa aquí al Turó, és un valor afegit i una forma de potenciar el monument. Per tant estem contentíssims que aquest format agafi força i creiem que té un molt bon futur”, ha assenyalat.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.