El “Joc al Ninot” surt de Lleida i s’acosta al territori per tercer any

0

Per tercer any consecutiu, el Cicle Joc al Ninot, una programació destinada al públic infantil i familiar, s’apropa al nostre territori. Aquest fet és possible gràcies a la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, l’IEI. Joc a Ninot al territori és un projecte que pretén generar vincles de cooperació entre diverses poblacions de Ponent. D’aquesta manera, segons els organitzadors, es vol beneficiar la dinàmica cultural del territori amb la programació d’aquests espectacles i difondre així l’art del teatre de titelles i objectes a la província. L’espectacle escollit per visitar el territori és El somni de l’espantaocells de la companyia Centre de Titelles de Lleida. Demà dissabte 10 de febrer el Joc al Ninot al Territori arriba a Alpicat i el proper 17 de febrer a Aitona. Totes dues actuacions seran a les 18 hores.

El cicle Joc al Ninot, que aquest any ha arribat a la 22a edició, es proposa apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional, amb cinc matinals de diumenges, al llarg de tres mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

Foto Centre Titelles de Lleida

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.