El nomenament de Xandri com a assessora per pocs dies, fractura al PP a Lleida

0

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, devia estar molt confiant en el fet que la Moció de Censura de la setmana passada a Mariano Rajoy, no tiraria endavant, perquè, tal com apunta avui el Diari Segre i La Mañana (i ahir Ua1 ràdio), la setmana passada va nomenar a l’exdiputada popular, Marisa Xandri, com a assessora a la Subdelegació de Lleida. Xandri, estrenava càrrec conjuntament amb Joan Milián, número 8 dels populars per Barcelona durant el 21D, i que com la lleidatana tampoc va sortir el 21D.

Segons algunes fonts de l’intern del partit, ni la subdelegada Inma Manso, ni el diputat Jose Ignacio Llorens (dos dels més importants càrrecs públics que li queden al PP a Lleida) no van donar suport a la iniciativa. De fet, aquesta maniobra ha comportat l’acomiadament de dues persones que han treballat intensament en el backstage del Partit, l’exregidora a la Paeria, Gemma Batalla, i el periodista Luís Ángel Pérez de la Pinta.

Aquests fets, conjuntament amb una mala relació amb Joan Vilella, regidor del PP a la Paeria, han creat una evident fractura dins de l’organització, que com apunten algunes fonts consultades per aquest diari, no agrada gens a una part dels afiliats del partit els quals dubten que la popular hagi de seguir en el seu lloc de Presidenta de l’organització a Lleida després de la mala imatge projectada. Fins i tot apunten que després del Congrés Nacional on es viurà la successió de Mariano Rajoy, a Lleida també hauria d’haver-hi renovació en el lideratge. Poc li durarà l’alegria del nou càrrec a Xandri, que podria ser cessada quan el nou govern de Pedro Sánchez nomeni un nou delegat del govern per Catalunya durant aquesta setmana.

Foto Arxiu

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.