El PDeCAT informa els afectats per les modificacions d’alçades que preveu el POUM del seu dret a fer al·legacions

0

El grup municipal del PDeCAT i Unió ha repartit centenars de fulletons informatius pels edificis que, segons el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) actualment en fase d’exposició pública, patiran un canvi que suposarà alteracions en les seves alçades màximes. Després que l’equip de govern decidís incomplir un acord del ple del mes de juny que l’obligava a informar tots els veïns afectats basant-se en un informe del secretari general que ho desaconsellava, el grup demòcrata ha pres la iniciativa per donar a conéixer una informació que afecta els propietaris presents i futurs de molts immobles. El document que s’ha deixat a les bústies explica les alteracions previstes en les alçades incorporant un plànol, i informa els veïns del seu dret a presentar al·legacions si no estan d’acord amb el que preveu el POUM.

En total s’han distribuït més de 3.000 cartes on, a més d’explicar els canvis que preveu el POUM i les conseqüències futures que significa una reducció d’alçada i el fet de que hi hagi pisos que quedin fora d’ordenació, s’ofereix assessorament per poder presentar al·legacions abans que s’acabi el termini previst, el proper dilluns 16 de juliol. Els fulletons s’han repartit durant l’última setmana i desenes de veïns s’han posat en contacte amb el grup municipal per demanar més informació sobre la presentació de les al·legacions.

La previsió del nou POUM, que preveu reduccions d’alçada en edificis ja construïts d’una, de dos, de tres o de més plantes, suposa a la pràctica una pèrdua de valor evident de la finca afectada, impedeix que es pugui reconstruir amb la mateixa alçada en cas d’un enderroc voluntari o accidental, i impedeix als veïns dels pisos afectats poder fer obres importants perquè les seves propietats queden fora d’ordenació.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.