El PDeCAT preguntarà sobre els costos de reubicar el personal municipal de l’antiga Audiència

0

El grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Lleida demanarà a la Comissió Informativa per a les Polítiques de Gestió dels Recursos, Seguretat Pública i l’Organització Municipal que s’informi sobre el cost que tindrà la reubicació i readequació dels llocs de treball del personal municipal que ara treballa a l’edifici de l’antiga Audiència i que haurà de traslladar-se a altres espais per la transformació d’aquell immoble en el nou Museu Morera. El grup també demana a quina partida pressupostària s’assignarà aquesta despesa.

El Partit Demòcrata ja va presentar preguntes sobre la reubicació del personal en cinc seus diferents a partir del proper mes d’octubre que encara no han rebut resposta. En aquest sentit, insisteix a demanar si estan garantides totes les condicions de treball de cadascuna de les persones que fins ara treballaven a l’edifici de l’antiga Audiència, i es pregunta per què no es van consensuar aquests trasllats amb les seccions sindicals. De fet, els treballadors afectats s’han vist obligats a haver de demanar una reunió amb Recursos Humans per aclarir l’assumpte.

La comissió d’Economia d’aquest mes de juliol se celebrarà aquest dijous dia 20, i el PDeCAT demana que es doni resposta per escrit a aquestes qüestions.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.