El Rebost solidari del Solsonès necessita llet

0

Creu Roja El Solsonès, l’entitat que gestiona els aliments envasats dins del Rebost solidari del Solsonès, fa una crida a la població per tal de recollir llet. Segons l’entitat, amb l’estoc actual no es poden cobrir les necessitats de les gairebé 30 famílies que reben aliments de forma quinzenal, la majoria d’aquestes amb menors d’edat a càrrec seu.

El magatzem d’aliments s’abasteix d’aliments procedents de la Unió Europea, d’iniciatives com el Gran Recapte, i de les donacions que fan particulars, entitats i empreses durant tot l’any, ja sigui directament a Creu Roja o a través de les caixes que hi ha als supermercats i botigues de Solsona. De forma habitual es van emmagatzemant els productes que es van rebent i es van distribuint durant tot l’any. Amb la llet però, és més complicat, ja que la data de caducitat és molt curta i no es pot emmagatzemar durant gaire temps. Per això en determinades èpoques, el banc d’aliments es troba en aquesta situació i fa crides per demanar la col·laboració de tothom.

Qui vulgui fer donacions ho pot fer a Creu Roja El Solsonès (Ctra. de Manresa, Km 50 de Solsona) o a través dels punts de recollida habituals, dipositant-la a les caixes ubicades als següents establiments: Cal Baldomero, Cal Coll, Ca La Dora, Ca la Carme Gras, Gasolinera Setelsis, Bon Àrea, Caprabo, Condis, Llobet i Spar.

Foto Creu Roja

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.