Els Casals de vacances de Nadal a Lleida obren el període d’inscripcions aquest dilluns

0

L’Ajuntament de Lleida obrirà aquest dilluns, 4 de desembre, el període d’inscripció als Casals de vacances de Nadal, activitats que es duran a terme a l’Aula Municipal de Teatre i a la Ludoteca Municipal Parc de Gardeny, del 27 de desembre al 5 de gener.

Els Casals de vacances de Nadal són un recurs de lleure que es du a terme durant els dies de les vacances escolars de Nadal, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb l’objectiu d’oferir un espai educatiu en aquest període, permetent així que els infants puguin desenvolupar la creativitat, la imaginació i la cooperació des d’un vessant lúdic. A més de l’atenció directa als nens i nenes, els Casals també tenen com a objectiu ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar, possibilitant que els pares/mares puguin seguir amb les seves tasques laborals.

Els Casals es realitzen en dos espais i amb dues temàtiques diferents. A l’Aula Municipal de Teatre es realitzarà un taller de creativitat teatral, per a nens i nenes de 3 a 11 anys; mentre que a la Ludoteca Municipal Parc de Gardeny hi haurà un taller de Robòtica-Lego, per a nens i nenes de 7 a 12 anys. Els Casals es desenvoluparan en dos torns a l’Aula Municipal de Teatre. El primer abastirà els dies 27, 28 i 29 de desembre; mentre que el segon anirà del 2 al 5 de gener. A la Ludoteca Municipal Parc de Gardeny es farà un sol torn, del 2 al 5 de gener. Les inscripcions es faran on line, del pròxim dilluns, 4 de desembre, fins al dia 20 del mateix mes a la web http://educacio.paeria.cat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.