Els Mossos d’Esquadra detenen un home al Pla d’Urgell per un delicte d’estafa

0

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 22 de juny un home de 25 anys, veí de Torregrossa (Pla d’Urgell) i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa, un delicte de falsificació de document públic i un furt. A principis d’abril un veí de Torregrossa va denunciar el furt de la seva cartera, en un bar de la mateixa població i l’intent d’extracció de diners d’un caixer automàtic amb la seva targeta de crèdit.

Posteriorment, va tenir coneixement que en un centre comercial de Lleida algú havia obert un crèdit al seu nom, per la compra d’uns aparells electrònics que valien 2.475 euros. Per fer-ho havien utilitzat el DNI i la targeta sostreta. També es va adonar d’un càrrec de 70 euros al seu compte bancari, que corresponia al pagament mensual d’un suposat préstec que algú havia contractat a nom seu amb una entitat financera. Durant les indagacions els mossos van constatar que algú també havia utilitzat les seves dades per finançar la compra d’un televisor, valorat en 1.200 euros, en una botiga de Barcelona.

Els investigadors van fer gestions amb els punts de compra i van aconseguir identificar els presumptes autors dels fets. Són dos veïns de la mateixa població de la víctima, un dels quals va ser localitzat i detingut el passat divendres. La investigació continua oberta per tal de detenir el segon implicat en els fets. El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.