Els veïns d’Almacelles participen a les xarxes socials en l’elecció de projectes i equipaments per import de 323.000 euros

0

Arran de la introducció i generalització de les xarxes socials, l’Ajuntament d’Almacelles ha promogut l’elecció de diferents equipaments i projectes municipals, on han estat els mateixos veïns i veïnes del municipi els quals, a través de Facebook i altres xarxes socials, han estat els que han escollit els usos, preferències i models d’alguns dels equipaments i projectes que s’han aprovat més recentment.

Aquest ha estat el cas del bar-cafeteria del Camp d’Esports, on s’ha demanat l’opinió als veïns i veïnes sobre la idoneïtat de l’equipament i el model d’edifici que més els hi agradava; o per exemple els usos que es podria donar a l’antic Escorxador Municipal com a complex cultural; o el darrer en preguntar ha estat el model que preferirien de gronxadors per al parc infantil del Parc d’Europa.

En total, han estat prop de mig miler d’opinions fetes arribar a l’Ajuntament, i que s’han tingut en compte per determinar aquests equipaments i projectes. Un conjunt d’inversions que volta els 323.000 euros, dels què ja s’han iniciat els tràmits per posar fil a l’agulla a tots ells.

Projecte de la cafeteria

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.