Els veïns de la Caparrella conviden els lleidatans a guadir de la Festa Major amb lo Pau de Ponts

0
Els veïns i veïnes de la Partida Caparrella han gravat un divertit curmetratge amb Lo Pau de Ponts. La idea és fer difusió de la Festa Major que es celebrarà els dies 13, 14 i 15 de juliol. Aquest divendres 13 a partir de les 21h es farà una caminada nocturna, després un sopar d’entrepà calent per acabar amb la projecció del curmetratge i  l’actuació en directe del Pau de Ponts. La Junta de veïns i veïnes ha volgut compartir aquest vídeo per mostrar l’Horta amb notes de simpatia i també per convidar a tots els lleidatans i lleidatanes a la seva Festa Major.
El dissabte 14 pel matí es realitzarà el tradicional concurs de bitlles a les 9h. Per la tarda a les 18h es farà una bicicletada i jocs d’aigua a Can Jordi. I  a partir de les 21h sopar i revetlla. El diumenge a les 12h es celebrarà una missa al convent de les germanes Carmelites Descalces en honor a la Marededéu del Carme i es finalitzarà amb un vermut popular.
Aquests actes s’emmarquen en el 25è aniversari de la Comissió de l’Horta de la FAV, de la qual la Partida Caparrella en va ser membre fundadora.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.