Entrades exhaurides aquest cap de setmana per a l’activitat “Templer per un dia”

0

Les activitats programades per Turisme de Lleida aquest estiu al Castell de Gardeny segueixen captant l’atenció dels turistes, que veuen en gran acceptació descobrir com era la vida en aquesta fortalesa militar de l’orde medieval.  Dissabte va ser el torn del ‘Templer per una nit’, la visita familiar dinamitzada en la seva versió nocturna, que va haver de tancar les preinscripcions amb antelació, ja que es van exhaurir les 35 places que s’accepten en cada torn.

També ha estat un èxit aquest diumenge la visita històrica guiada a ‘La Poderosa Comanda de Gardeny’, que ha comptat amb més d’una vintena de turistes, procedents de les Terres de Lleida i de Logronyo. Cal assenyalar, que tant aquesta com l’anterior visita dinamitzada poden realitzar-se en horari diürn o nocturn durant els mesos de juliol i agost. Al final de les mateixes s’ofereix una degustació al visitant i se’ls obsequia amb una ‘galeta templera’.

De cara al pròxim dimecres, Turisme de Lleida torna a programar el taller infantil ‘Els Cavallets del Temple’, la novetat de la programació d’estiu. Adreçat a nens i nenes de 3 a 10 anys, els participants elaboraran un cavallet, tot recordant que els monjos guerrers de Gardeny en criaven, amb la qual cosa reviuran un fet històric.

El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple de Gardeny va rebre prop de 5.000 visitants en els sis primers mesos de l’any, gairebé el doble que el mateix període de l’any passat, quan es van comptabilitzar 2.791, segons les dades facilitades per Turisme de Lleida.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.