Entre Larrosa i Mínguez

0

Tot just ahir coneixíem el resultat oficial del recompte d’avals al PSC, per presentar-se a les primàries que escolliran la persona que substituirà a Àngel Ros al capdavant de la Paeria. De moment, Fèlix Larrosa ha aconseguit més avals que Mínguez, i això el posiciona com a favorit. Encara així, fins que el pròxim dilluns no es voti, no es pot parlar de guanyadors o perdedors, perquè mai se sap que poden donar les urnes.

Qui guanyi, serà alcalde o alcaldessa. Serà només durant 8 mesos, fins que Aarribin les eleccions municipals. Temps de sobres per consolidar-se o per esfondrar-se. Entre els reptes principals, està crear un nou model de ciutat que encari els reptes del segle XXI. Alhora, el o la socialista que guanyi, haurà d’allunyar-se tot el que pugui de la part més negativa de l’etapa Ros, i guanyar-se de nou, carrer per carrer, el vot lleidatà. No ho tindrà fàcil, i les municipals del 2019 seran una autèntica batalla política. Però de moment, caldrà esperar a dilluns per saber si la Paeria serà governada per Larrosa o per Mínguez.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.