Entrega del premi de les jornades gastronòmiques Food&Fun

0

L’associació Food&Fun ha lliurat els lots de vins i caves als clients que han completat el passaport gastronòmic de les Jornades Food&Fun, iniciativa destinada a premiar les persones que han degustat 4 menús diferents en quatre establiments participants en la iniciativa. En la segona edició de les Jornades Food&Fun, celebrades entre el 3 al 26 de novembre, es van servir 497 menús. En total, 5 clients van completar el passaport gastronòmic.

Els restaurants participants en les II Jornades Food&Fun són BOnum No Rules, Click Menú, Cràpula, El Cau de Sant Llorenç, La Casa del Vermut, L’Estel de la Mercè, L’Hortet, el Parador del Roser, Romeu, Rona Behi, Sícoris i Urgell. L’associació Food&Fun va néixer l’any 2016 com a resultat de la inquietud d’un grup de restauradors lleidatans interessats a impulsar la gastronomia de la demarcació per mitjà de la imaginació dels cuiners que en formen part i de l’excel·lència i qualitat de les matèries primeres del territori lleidatà.

Entrega del lot a Moisès Rodríguez

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.