Èxit de la Jornada “Xarxa transformadora de l’educació a les Terres de Ponent” a l’IES Joan Oró

0

Durant el matí d’aquest dissabte, a l’IES Joan Oró de Lleida, s’ha celebrat la jornada “Xarxa transformadora de l’educació a les Terres de Ponent” per tal “d’impulsar i consolidar #InnoEdLleida com a plataforma permanent de col·laboració entre entitats educatives al territori per a la transformació de l’educació” entre altres objectius.

Després de l’obertura de l’acte s’ha portat a terme xerrada en format “parella simultània” a càrrec de Sergi del Moral i Jordi Domènech que amb el títol “La Falsa tensió entre matèries i competències en el treball per projectes. Óssos formiguers, pernils i rock’n roll”. A continuació s’ha fet un descans per continuar en 7 espais oberts a la reflexió en els quals s’han debatut diverses temàtiques en format de petit grup. La darrera hora s’ha dedicat a una exposició de conclusions i un torn obert de paraules.

Foto IES Joan Oró

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.