Èxit de les V Jornades Pedagògiques als Maristes Montserrat de Lleida

0

“Deep learning, educar en l’essència” ha convocat famílies, docents i estudiants a les V Jornades Pedagògiques Maristes Montserrat. Durant dos dies, dues-centes persones han reflexionat entorn l’essència del fet educatiu. El divendres, 26 de gener, el mestre i pedagog Jaume Cela i Ollé inaugurà les jornades al teatre del Col·legi Maristes. Segons Cela, l’essència de l’educació passa per escoltar els alumnes, confiar en ells, estimar-los, fer-los créixer en la saviesa, saviesa aplicada a la bondat. I tot plegat, en un marc de felicitat. Un missatge pels educadors i educadores: “amb la vostra tasca, alguna cosa del món esteu salvant”.

Les Jornades han seguit el dissabte al matí, fent un esmorzar pedagògic amb el títol “claus per educar en l’essència”. En aquest debat hi ha intervingut Mar Cano, professora de Secundària, el Jordi Coiduras, professor de la UdL, la Gemma Vieira, optometrista i el Jordi Cano, professor de Secundària i associat a la UdL. Finalment, els participants han pogut escollir entre quatre tallers pràctics: Psicomotricitat per madurar, Acord i Pau en l’adolescència, Gammificació i TBL: thinking base learning.

Foto Maristes

No m'agradaM'agrada (+2, 2 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.