Èxit del taller sobre el sexisme a les joguines

0

Durant aquest mes de desembre, el Consell Comarcal del Segrià està duent a terme un “Taller sobre Coeducació per a famílies respecte a les joguines”. Amb aquest taller es pretén fer visible el sexisme que transmeten els jocs i les joguines. El taller posa èmfasi en què aprenen els infants i perquè els preparen, ja que juntament amb altres agents socialitzadors com l’escola o els mitjans de comunicació, influeixen de forma determinant en el seu desenvolupament.

L’objectiu principal és la reflexió i la conscienciació a les famílies sobre el paper educatiu de les joguines i la seva influència  en el seu creixement, i en  els aprenentatges i relacions socials. En aquest moment el taller s’ha realitzat amb èxit a Rosselló, Alfarràs, Alpicat i el pròxim 18 de desembre es realitzarà a Almenar.sexisme-joguines-taller-consell-comarcal

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.