Finalitza el tercer torn de les Estades Esportives de la Bordeta

0

L’alcalde accidental Xavier Rodamilans ha clos aquest divendres el tercer torn de les Estades Esportives al pavelló municipal de La Bordeta, un dels equipaments que aquest estiu acullen gairebé 1.300 participants en total, en les diferents propostes d’esport i lleure del programa Esportmania de l’Ajuntament de Lleida, que enguany arriba a la 37a edició.

A l’acte d’aquest migdia, també han assistit pares, mares i familiars dels joves participants, que han realitzat una exhibició de les habilitats desenvolupades durant aquesta quinzena, abans de procedir al lliurament dels diplomes acreditatius, que han anat repartint el tinent d’alcalde i els monitors del curs.

El programa ‘Esportmania’, què endegarà el pròxim 16 d’agost el quart i darrer torn de l’estiu 2017, inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure en els diferents barris i equipaments de la ciutat. Les estades esportives s’adrecen a nens i nenes entre 4 i 14 anys i ofereixen propostes molt variades entre les quals hi ha natació, jocs, sortides, gimnàstica rítmica i bàsquet. Com a novetat, enguany s’ha afegit el circuit municipal de motocròs de Rufea on s’ha practicat BTT i també s’han ampliat les activitats de buceig.

Una altra novetat d’aquesta edició d’Esportmania ha estat l’activitat “Avui ens visita…”, en què els/les esportistes i entitats més reconeguts/des de la ciutat han visitat les diferents estades esportives i participat de les activitats que es realitzen a cada lloc vinculades a les especialitats esportives de cada esportista convidat/da.

El quart torn de les Estades esportives començarà el pròxim dimecres i finalitzarà el 29 d’agost.

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.