Finalitza l’obra d’ampliació d’un tram del camí de Maials a la Granja d’Escarp

0

Segons el consistori de la Granja d’Escarp, la setmana passada van finalitzar les obres d’ampliació del camí de Maials en la zona més propera al nucli urbà, en un tram de 1.200 metres. Aquesta obra estava emmarcada dins del programa d’inversions en camins locals del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i ha tingut un pressupost de 50.000 euros. L’actuació ha consistit a anul·lar la cuneta triangular existent i ampliar la plataforma del camí en més de 2 metres, col·locant un ferm de triple tractament i recollint les aigües amb una cuneta transitable.

Aquesta actuació, molt demandada pel veïnatge i pels empresaris de la zona, permetrà el pas simultani, en ambdós sentits, de vehicles de gran tonatge: camions, tractors, maquinària agrícola, ja que la via connecta el nucli urbà del municipi amb més de 1.000 hectàrees d’explotacions agràries. Aquesta actuació dóna continuïtat al projecte de variant que s’està executant i accentua l’interès de l’equip de govern d’actuar en el sistema viari que connecta les explotacions agràries amb el nucli i amb les vies de comunicació de sortida de la producció agrària, per tal de permetre una sortida més ràpida i eficient, tot evitant el seu pas pel nucli urbà, tal com s’ha de fer ara per ara.

Foto Ajuntament de la Granja d’Escarp

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.