Finalitzen les reformes del nou Centre d’Entitats de les Borges

0

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha finalitzat les obres d’adequació de l’antic Escorxador Municipal, en desús des de feia molt temps, per a reconvertir-lo en un Centre d’Entitats que servirà per allotjar diverses associacions de la capital garriguenca. Amb un aforament per a 159 persones i espai per allotjar fins a 6 associacions del municipi, la reforma del nou Centre d’Entitats de la capital de les Garrigues ja és una realitat.

Foto Ajuntament de les Borges Blanques

El cost final de les obres ha estat de 51.007,52 euros, IVA inclòs, que han estat finançades per la Diputació de Lleida. La inversió contempla els treballs d’enderroc, l’adequació de les sales, la reforma de l’exterior de l’edifici, la instal·lació elèctrica, entre d’altres. En concret s’hi han construït 6 sales d’entre 13,20 i 24,11 metres quadrats de superfície útil. A més a més, amb la reforma, l’edifici també compta amb un parell de banys, una sala comunitària i un magatzem.

Amb aquesta intervenció, l’Ajuntament de les Borges Blanques dona resposta a la demanda continuada per part d’entitats del municipi, de proveir-los d’un espai on poder realitzar la seva activitat. Està previst que el Centre d’Entitats pugui inaugurar-se la propera tardor, després que el consistori adeqüi les estances interiors proveint-les de mobiliari i altre equipament imprescindible, en funció de les necessitats dels futurs usuaris.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.