Fira de Mollerussa lliura el premi dels 3.000 € d’Autotrac al veí de Montblanc que va comprar un cotxe d’ocasió a la fira

0

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha fet aquest matí el lliurament del Premi de 3.000 euros al veí de Montblanc, Aaron López, guanyador del sorteig que es va realitzar entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la passada 30a fira Autotrac de Mollerussa, celebrada del 13 al 15 d’abril. L’agraciat va comprar un Seat Ibiza a l’expositor Servissimó de Golmés, a les instal·lacions del qual s’ha portat a terme l’entrega del xec. L’acte ha comptat també amb Francesc Pua en representació de Servisimó.

Foto Fira Mollerussa

El certamen Autotrac està adreçat al sector d’ocasió tant del sector automobilístic com de la maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions. El sorteig del Premi de 3.000 euros en el sector d’automoció, patrocinat pels mateixos expositors i l’ens firal, esdevé un al·licient de compra alhora que permet conèixer el volum de negoci assolit. En aquest sentit, el conjunt de les firmes d’automoció participants en la darrera 30a edició d’Autotrac van tancar assolint un nou rècord de volum de negoci, superant per primer cop els 2 M€ en vedes de cotxe d’ocasió. Pel que fa al nombre de vehicles venuts va ser de 144.

En relació a la procedència dels compradors, la major part d’aquests són de les comarques lleidatanes, si bé en la passada convocatòria es va registrar gairebé un 15% de fora de la demarcació, especialment de Barcelona, Tarragona i de l’Aragó.

Destacar també l’àmplia gamma dels automòbils que es van exposar, amb més de 400 cotxes a la venda i amb uns preus que oscil·laven entre els 500 i els 55.000 €. A més dels vehicles d’ocasió, el certamen oferia una important exposició de maquinària amb 120 tractors i fins a 98 unitats més entre camions, furgonetes, caravanes i aperos agrícoles, pujant el nombre d’expositors en total a la fira a una quarantena

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.