Gairebé 200 alumnes participen als cursos d’estiu de l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida

0

Aquest divendres han finalitzat els cursos d’estiu de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Lleida, els quals s’han desenvolupat entre el 2 i el 20 de juliol amb la participació de 195 alumnes. Un total de 107 inscrits s’han distribuït entre els cursos d’alemany, anglès i francès programat durant el mes. Igualment, 88 docents de Primària i Secundària han participat en els cursos de Formació del Professorat destinats a millorar els coneixements d’idiomes de cara a impartir classes en llengües estrangeres.

L’EOI planteja que els cursos d’estiu siguin sessions molt dinàmiques i participatives on els alumnes perden la por a parlar en la llengua que estan aprenent. Els estudiants s’ajuden de les noves tecnologies per treballar d’una manera més innovadora. Els grups utilitzen chromebooks i tauletes per buscar informació a Internet, escriure textos i compartir-los amb els companys, a més de desenvolupar diversos jocs.

A més a més, també s’han desenvolupat activitats conjuntes com són cinefòrums, jocs i diferents quizzes, s’han treballat projectes, s’han fet sortides amb el bus turístic de Lleida seguint les explicacions en anglès i complementant-ho amb activitats a l’aula. També s’ha habilitat un photocall on tots els alumnes dels cursos d’estiu s’han fet fotos informals amb els seus respectius grups de classe.

La propera cita per a les persones interessades en estudiar idiomes serà del 3 al 6 de setembre (fins a les 15.00 h), dates en les que els nous alumnes hauran de formalitzar la preinscripció per al curs 2018-2019. Actualment el centre lleidatà ofereix cursos d’alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus.

Cursos d’estiu a l’EOI de Lleida

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.