Joan Miquel Oliver, Decibelios i Xarim Aresté, caps de cartell de la vuitena edició de la Festa de la Música de Sudanell

0

L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit avui la presentació de la Festa de la Música de Sudanell, que enguany arriba a la seva vuitena edició i que tindrà com a caps de cartell Joan Miquel Oliver, Decibelios i Xarim Aresté.

La presentació ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI i de la Diputació, Rosa Pujol; de l’alcalde de Sudanell, Josep Maria Sanjuan; i de Cinto Avellaneda, representant de l’organització.

La VIII Festa de la Música de Sudanell se celebrarà amb entrada lliure els dies 1 i 2 de juny a la població del Segrià i comptarà amb actuacions de destacats cantautors i formacions musicals amb composicions pròpies. També s’hi trobaran activitats paral·leles com cercavila, pallassos, sopars populars, food-truck i artesania. Amb un total de 13 propostes, el divendres 1, a partir de les 21.20 hores, el públic podrà gaudir d’El Petit de Cal Eril, Segonamà, Smoking Souls, Decibelios i Faber Pugna, que s’aniran succeint sobre l’escenari. El dissabte 2, a partir de les 19.45, serà el torn per La Folie, Paula Valls, Joan Miquel Oliver, Xarim Aresté, Sherpah i Dj Stein.

Presentació Festival de Música de Sudanell

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.