José Crespín pren possessió com a nou subdelegat del Govern a Lleida

0

José Crespín ha pres possessió aquest matí com a nou subdelegat del Govern a Lleida en un acte institucional presidit per la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

El nou Subdelegat del Govern a Lleida ha destacat en el seu discurs com a objectiu prioritari el de “vetllar i millorar els serveis públics de l’Estat a Lleida” i s’ha referit a la “col·laboració i entesa entre administracions” com un dels principals eixos de l’acció política d’aquesta institució. En aquest sentit, Crespín ha dit que “un bon engranatge entre institucions aporta un gran valor per a un territori” i ha expressat el desig “d’estrènyer llaços de cooperació amb el conjunt d’institucions de Lleida, Pirineu i Aran  i amb la ciutadania”. Crespín ha insistit davant els assistents en que “l’acció d’aquesta Subdelegació estarà encaminada a inaugurar una nova etapa marcada per l’entesa, el diàleg i l’acord dins del marc de la lleialtat institucional”.

José Crespín durant el seu discurs

Per la seva banda, la delegada del Govern ha assenyalat en la seva intervenció que “exercirem les nostres competències i col·laborarem amb la resta d’institucions en el que faci falta” i ha afegit que “dins de la Constitució i dins de la legalitat treballarem pel conjunt de la ciutadania amb la voluntat de concòrdia i diàleg”.

A l’acte de presa de possessió hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, regidors i regidores de l’Ajuntament de Lleida, autoritats locals i provincials, els màxims responsables de Guàrdia Civil, Policia Nacional, Guàrdia Urbana de Lleida i Mossos d’Esquadra, així com representants de l’Administració General de l’Estat a Lleida, representants de sindicats i altres entitats de caire social, econòmic i cultural.

Prèviament a l’acte de presa de possessióla delegada del Govern a Catalunya ha visitat la Paeria de Lleida on s’ha dut a terme una recepció institucional presidida per l’alcalde i membres de la corporació.

Cunillera i Crespín visiten el recinte duaner d’Edullesa i saluden el nou Subdelegat de Defensa a Lleida

Un cop acabat l’acte de presa de possessió,  la delegada del Govern a Catalunya i el subdelegat del Govern a Lleida, s’han desplaçat fins al recinte duaner d’Edullesa on han visitat  les instal·lacions i els punts d’inspecció de les mercaderies destinades majoritàriament a l’exportació. El recorregut l’han fet acompanyats pel president d’Edullesa, Joan Serentill, i per la gerent de l’estació duanera, Irene Marqués.

El recinte duaner es troba actualment en fase d’obres destinades a la millora del moll per adaptar les instal·lacions a les noves normatives. La visita però, en paraules del subdelegat del Govern a Lleida, “ha vingut motivada per detectar les mancances i posar-hi solució”.

La Subdelegació del Govern a Lleida, per encàrrec de la Subdirecció general d’Acords Sanitaris i Control en Frontera del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, s’encarrega de les inspeccions fitosanitàries de tots els productes vegetals que s’exporten a països no comunitaris i a les Illes Canàries.

Després de la visita a Edullesa, Teresa Cunillera i José Crespín han volgut saludar el nou Subdelegat de Defensa a Lleida, Coronel Fernando Rodríguez de Rávena, que també ha pres avui possessió del seu nou càrrec en un acte celebrat a la Subdelegació de Defensa a Lleida presidit pel Subdirector General d’Administració Perifèrica del Ministeri de Defensa, Jesús Ángel García Lidón. El Coronel Fernando Rodríguez de Rávena substitueix en el càrrec al Coronel Rafael Jiménez Sánchez.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.