La Caminada a la Llum de la Lluna de Mollerussa espera 1.200 participants en el seu 25è aniversari

0

Mollerussa acollirà divendres 6 de juliol la Caminada a la Llum de la Lluna, una cita que enguany compleix 25 anys d’història. La jornada, que ha estat presentada avui, espera 1.200 participants. Organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls, la cita, que no serà competitiva, ja ha obert inscripcions. Se celebrarà a partir de les 10 de la nit, amb sortida i arribada al Parc Municipal. La distància a recórrer serà de 10 kilòmetres per camí de terra i pla, que es podran fer corrent, caminant o marxant, sempre per la part esquerra del camí.

Foto Ajuntament de Mollerussa

El president dels Xafatolls, Juli Niubó, ha estat acompanyat pel coordinador de la regidoria d’Esports Jordi Aymerich i pel tècnic Ricard Pastó, també ha destacat que la cita comptarà amb la participació dels Diables de Mollerussa, que amenitzaran el recorregut, i de Son Soran Dance Studio a l’arribada.

A més, un any més tots els participants podran col·laborar amb el projecte ‘Porta l’aigua solidària’ de la Fundació Àngel Olaran. Així ho ha explicat Josep Maria Pujol, president del Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, que ha destacat que aquesta col·laboració es va iniciar l’any 2015 per sensibilitzar la població sobre les dificultats que tenen moltes persones d’arreu del món de tenir l’aigua a l’abast. La col·laboració consistirà en transportar un ampolla d’aigua durant el trajecte per prendre consciència d’aquesta dificultat en l’abastiment d’aigua potable. Pujol ha destacat que, gràcies al suport dels patrocinadors, podran lliurar 3.000 euros a la Fundació Àngel Olaran, a la qual al llarg d’aquest any han ajudat amb un total de 100.000 euros, fins al punt que el CIS Àngel Olaran és l’ONG que més diners ha enviat a Etiòpia.

Per tot plegat, l’alcalde Marc Solsona ha expressat la seva satisfacció per organitzar una cita que és “una activitat de referència” en aquesta doble vessant esportiva i solidària, més encara quan es fa sobre un trajecte que “ja s’ha convertit en un clàssic” en ser utilitzat diàriament per un gran nombre d’usuaris, un mèrit que ha atribuït als Xafatolls i a la Caminada a la Llum de la Lluna per haver-lo adequat per aquests usos esportius i lúdics.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.