La cara motxilla escolar

0

Si són de les persones que tenen filles o fills, s’han adonat que tot i que als petits encara els hi queden molts dies de vacances, sembla que cada cop arribi abans la “vuelta al cole“? Anuncis de televisió, promocions a supermercats, publicitat per tot arreu en són algunes mostres. No és per a menys, estem parlant d’un gran negoci.

Fa uns dies, es feia viral el tuit d’un pare indignat perquè 19 llibres per al seu fill que cursa segon d’ESO, li costaven 432 euros. Algú dirà que és millor fer-ho amb tablet, que pesa menys i és més d’aquests temps. Però ni per aquestes. Les llicències es cobren al mateix preu que els llibres (i no s’ha d’imprimir en paper). Per què és tan costosa la motxilla dels nostres fills? Què es podria fer per reduir un cost que no totes les famílies poden pagar? Segurament l’intercanvi de tota la vida, on els germans o veïns “heretaven” els llibres dels grans, segueix funcionant a l’ordre del dia, però sens dubte, s’ha arribat a un nivell de preus que ens hauria de fer reflexionar com a societat.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.