La CHE es nega a donar informació al Defensor del Pueblo sobre l’estat de les carreteres de Gimenells

0

El serial pel mal estat de les carreteres i camins de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) en alguns pobles de Lleida continua. En un nou capítol, l’Ajuntament d’Almacelles va demanar al Defensor del Pueblo que sol·licités a la Confederació alguna explicació a aquest estat d’abandonament en què ha deixat aquestes vies. La CHE té la titularitat de les carreteres que connecten tot un seguit de pobles com Sucs, Gimenells, el Pla de la Font, Vencilló i Raimat amb Almacelles. A això s’hi suma les diferents queixes, mocions i cartes que els diferents plens municipals de cada localitat han enviat reiterades vegades, amb una resposta insatisfactòria en la majoria de vegades.

En data 10 de novembre, l’adjunt primer del Defensor del Pueblo, en Francisco Fernández Marugán, va contestar a l’Ajuntament d’Almacelles, dient que tampoc han rebut cap mena de resposta per part de la CHE i que tal com marca l’article 19 de la Llei Orgànica 3/1981 de 6 d’abril, és d’obligat compliment la col·laboració d’aquesta administració a contestar i donar sortida a les peticions de l’Ajuntament d’Almacelles pel que fa a donar informació sobre l’estat de les carreteres de la seva competència. En aquest sentit, el Defensor del Pueblo ha reiterat per segon cop a la CHE a què donin les explicacions oportunes als requeriments de l’Ajuntament d’Almacelles en aquesta matèria.

Foto Ajuntament d'Almacelles

Foto Ajuntament d’Almacelles

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.