La Crida proposa mesures per “incrementar la seguretat al carrer Lluís Companys”

0

La Crida per Lleida – CUP ha presentat avui un prec a la Comissió Informativa de Polítiques de Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat per tal que s’incrementi la seguretat per vianants al carrer Lluís Companys després de les darreres modificacions en la mobilitat que han convertit aquest carrer en sentit únic.

La formació entén que un cop s’ha dut a terme aquesta mesura cal reforçar-la amb mesures que suposin un increment en la seguretat atès que és una zona on hi ha molts infants. És per això que proposa, entre d’altres, ampliar l’amplada de la vorera “imparell” del carrer així com que es dugui a terme una regulació semafòrica i que es construeixi un nou pas elevat en el pas de vianants proper a la cruïlla entre Lluis Companys i Roca Labrador, ja que és un espai freqüent de pas infantil.

Així mateix la Crida, atès les demandes del veïnat referent a la manca d’informació, durà a terme una sèrie de preguntes al voltant del procés participatiu que segons les declaracions de l’equip de govern va suposar enquestar 613 persones amb un 70% dels veïns/es a favor del sentit únic. La formació preguntarà, entre d’altres, sobre la data en què es va dur a terme aquesta consulta i el mitjà per dur-la a terme, quins van ser els mecanismes d’informació que es van fer servir per publicitar-la i els resultats.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.