La Diputació de Lleida manifesta el seu condol per la mort de l’expresident Jaume Culleré

0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i tota la Corporació manifesten el seu més sentit condol per la mort de Jaume Culleré Calvís, qui fou el primer president de la Diputació del període democràtic durant els anys 1979 i 1983.

Per Reñé, Culleré serà sempre recordat pel “seu tarannà conciliador” i “per defensar amb convicció, i des de diferents responsabilitats, el territori de Lleida per damunt de tot”. “Amb la seva presidència, la Diputació de Lleida va iniciar un marcat perfil local i social”, ha afegit.

Polític de Mollerussa i advocat de professió va ser president de la Diputació de Lleida entre els anys 1979 i 1983. També va ser president de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell entre els anys 1989 i 1993. Culleré va ser regidor de Mollerussa entre el 1979 i el 1983 i de l’Ajuntament de Lleida entre els anys 1983 i 1987.

www.diputaciolleida.cat

www.diputaciolleida.cat

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.