La Fira de Sant Miquel assoleix el 83% d’ocupació a quatre mesos vista

0

A quatre mesos de la seva celebració, la Fira Agrària de Sant Miquel i el saló internacional Eurofruit han assolit quasi un 83% d’ocupació amb la contractació de 24.000 m2 de superfície neta d’exposició sobre el total dels 29.000 m2 disponibles. El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha destacat “el bon ritme de contractació, especialment pel que fa a sectors com els tractors, la maquinària agrícola, la maquinària industrial, l’automoció i l’agricultura de precisió”. La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 33a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 27 al 30 de setembre.

Els sectors representants en ambdós esdeveniments són els tractors, la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, l’automoció, els serveis financers i les assegurances.

La Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit acolliran més de 300 expositors de l’Estat espanyol i d’altres països europeus. El programa d’activitats paral·leles —un dels plats forts de la manifestació firal lleidatana— oferirà més de 50 propostes entre jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drons amb l’agricultura de precisió, reunions professionals i les demostracions de productes i aliments del congrés “Aliments del territori i tu”.

Igualment, els dos certàmens firals seran el marc de la celebració el 47è Premi del Llibre Agrari i el 3r Premi de l’Article Tècnic Agrari i el 22è Premi a la Innovació Tecnològica i Seguretat en el Disseny de les Màquines Agrícoles i dels Equips de la Indústria Agroalimentària.

© Jordi Gómez

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.