La meravellosa Tribanda Coronada amb Cereals d’en Sergi Urgell

0

Ingredients per a 6 vasos:

335grs. de Kiwi
200grs. de Iogurt tipus grec
335grs. de Maduixes
160grs. de sucre
24grs. de gelatina
150grs. de Cereals sabor xocolata

Elaboració

En primer lloc pelarem i triturarem el Kiwi conjuntament amb 64 grams de sucre. Quan ho tinguem tot barrejat, ho escalfarem. Mentre ens arriba a temperatura, posarem a hidratar 8 grams de gelatina. Tan bon punt aconseguim tenir el Kiwi amb sucre a 50º o 60º, el retirem del foc, tot seguit escorrem les gelatines i les barregem amb el kiwi. El líquid resultant el posarem en un got i el deixarem refredar.

Mentre es refreda el kiwi, repetirem el procés, però aquest cop ho farem amb el Iogurt, 32 grams de sucre i 8 grams de gelatina. Un cop aconseguida la barreja i assegurant-nos que el kiwi estigui fred, hi posem al damunt la barreja resultant del iogurt i reservarem perquè es refredi.

Mentre es va refredant, farem de nou el procés, però aquest cop amb les maduixes, 64 de grams de sucre i 8 grams de gelatines, amb idèntic procediment que havíem fet amb els anteriors. Un cop acabat, i tenint cura que la capa de iogurt s’hagi refredat, hi posarem al damunt la barreja de maduixa, i un cop més, ho deixarem refredar.

Finalment quan ja estigui tot fred, al damunt dels tres pisos coronarem amb uns quants cereals. Per últim podem donar-li una millor decoració al plat amb un kiwi i una maduixa com s’aprecia a la imatge.

Foto Ignasi Boya

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Sergi Urgell

En Sergi va néixer en el si d’una família de classe mitjana i de pare dedicat exclusivament a l’hostaleria. Va viure entre Lleida als hiverns i Calafell a les temporades d’estiu, fins que va obrir el seu propi negoci: un Bar Restaurant al barri de la Bordeta, especialitzat en brasa i caragols. Va ser allí on en Sergi va començar a forjar, amb els seus dos germans, en Lluís i en Jordi, la seva afició per la cuina. A causa d’una malaltia que va patir el pare, els fills i la Gisela, la seva mare, es van fer amb les regnes del negoci, que posteriorment l’acabaren traspassant. Va ser aleshores quan en Sergi va endinsar-se encara més en el món de l’hostaleria i va començar a treballar com a cambrer de sala al conegut restaurant ilerdenc Sant Bernat. Era 1993, i allí li brindaren l’oportunitat de formar-se com a cambrer i com a persona, on va poder adonar-se compte que l’hostaleria era el seu món. Passada aquesta etapa i de nou amb l’ajuda dels seus germans, varen ficar la primera pedra del seu actual projecte empresarial i van obrir la primera Rostisseria Urgell, especialitzada en pollastres a l’ast i on també s’hi realitzaven tota classe de plats cuinats. És allí on neix la seva passió per la cuina i 5 anys després obriren una segona rostisseria al Carrer Segrià de Lleida, quedant així com a botiga i cuina central, la de la Bordeta. Posteriorment i mitjançant nombrosos cursos a les escoles HOFFMAN i JOVIAT com a més importants entre d’altres, i també com a tot cuiner, tirant d’altes dosis autodidactes, ficant passió i creient amb els plats a fer, es va anar forjant com a cuiner fins a arribar a l’agost de 2012, quan amb el seu germà Jordi van ficar la cirereta del pastís amb el seu projecte més desitjat: El Restaurant Urgell. Aquest, va ser realitat, habilitant com a restaurant, l’antic Xalet del senyor Antoni Solé, que havia estat alcalde de la Bordeta. És allí on en Sergi fusiona la tradicional cuina casolana, amb les seves influències familiars i les tècniques més modernes. Avui en dia, es considera un apassionat de la cuina al buit i les tècniques de la cocció a baixa temperatura. Viu la Cuina amb sacrifici, treball i humilitat, cosa que intenta transmetre en el seu dia a dia, contínuament preocupat per aprendre tècniques noves i explotar al màxim, els sabors i ingredients que li ofereixen el món en la seva extensió.