La Paeria elabora un Díptic informatiu per informar a les persones afectades per la pobresa energètica

0

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Comissió local de pobresa energètica de Lleida, ha elaborat un díptic informatiu per informar les persones afectades per situacions de vulnerabilitat relacionades amb els subministraments bàsics de llum, aigua i gas. En aquesta publicació s’explica on s’han d’adreçar en cas d’impossibilitat de fer front a les seves factures o que hagin rebut un avís de tall d’aquests subministraments.

Aquest díptic està redactat en un llenguatge fàcil i entenedor per arribar a tota la ciutadania. S’ha distribuït un miler d’exemplars a les llars municipal i als centres adreçats a les persones grans, als centres cívics municipals i a les entitats socials de la ciutat. D’altra banda, des del consistori s’ha afirmat que es manté el compromís municipal en la lluita contra la pobresa energètica i la pèrdua d’habitatge.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.