La Paeria no canviarà el nom del carrer Marqués de l’Ensenada de Llívia

0

Segons ha informat avui la Paeria, el veïnat del carrer Marqués de l’Ensenada de Llívia, “no accepten canviar el nom del carrer”. Segons el consistori, així ho van manifestar en la reunió mantinguda ahir amb els tinents d’alcalde Montse Parra i Rafel Peris que se celebrava per començar a treballar en el canvi del nomenclàtor. Davant la negativa,  l’Ajuntament de Lleida ha decidit no canviar aquest nom de la ciutat.

L’Ajuntament ja havia acceptat canviar el nom del carrer., amb la premissa que els veïns que hi viuen estiguessin d’acord, després que un grup de joves d’ètnia gitana, englobats en la Plataforma 8 d’abril, organitzessin una recollida de signatures per canviar aquest nom. Ensenada fou el responsable que al segle XVIII s’organitzés una gran persecució del poble gitano, amb la voluntat d’extingir-lo. El grup havia rebut el suport de moltes forces polítiques de la Paeria.

 

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.