La Plataforma Virtual d’Ocupació impulsada per GlobaLleida facilita la incorporació de 410 persones al món laboral

0

Per tal de fomentar i generar ocupació, al 2016 es va iniciar  la implantació de la Plataforma Virtual d’Ocupació, a través dels serveis locals d’ocupació, a la que actualment estan adherides 13 entitats, que disposen d’accés i amb la que s’han gestionat un total  de 1.284 ofertes de treball en el 1er. semestre de 2018. De les ofertes publicades a la plataforma, el 32% ja estan cobertes i  la resta estan en procés de selecció, el que suposa la incorporació al món laboral de 410 persones.

Per comarques de les 1.284 ofertes publicades, el 80% pertanyen al Segrià, el 8% a l’Alta Ribagorça, el 4% al Pla d’Urgell, el 2% a les Garrigues, el 2% a l’Urgell, el 2% a la Noguera i l’1% a la Segarra. La Plataforma Virtual d’Ocupació és un sistema d’informació comú que permet compartir informació sobre les empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina. A més també disposa d’una borsa de personal formador.

Actualment la Plataforma compta amb 2.122 persones usuàries inscrites que des de la web de GlobaLleida, poden inscriure’s a les ofertes de treball que els interessin i participar a les sessions formatives d’orientació laboral que s’ofereixen a la província de Lleida, amb l’objectiu treballar aspectes de la orientació professional com: habilitats i competències, canals de recerca de feina i tendències del mercat de treball per facilitar la recerca de feina.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.