La Unitat de Dietètica de l’Hospital de Santa Maria commemora el Dia Nacional de la Nutrició amb diverses activitats

0

Dilluns dia 28 de maig se celebra el Dia Mundial de la Nutrició, i la Unitat de Dietètica de l’Hospital Universitari de Santa Maria organitza diverses activitats dirigides a usuaris i professionals. Sota el lema ‘Llegums: la teva opció saludable tot l’any’, tindrà lloc una jornada informativa en relació als hàbits saludables per tota la vida.

Es col·locaran dues taules informatives al vestíbul de l’Hospital Universitari de Santa Maria, on es donaran consells i s’explicarà la importància d’una bona alimentació i la introducció dels llegums en la dieta. A més, en aquests punts les persones interessades es podran pesar, mesurar la talla i calcular l’índex de massa corporal (IMC) per valorar si el seu pes és saludable.

CLECE restauració, empresa que gestiona les cafeteries de l’Hospital de Santa Maria i Hospital Arnau, també col·labora en la celebració d’aquest dia oferint un tast de diferents llegums als pacients i professionals. A més, obsequiarà amb una cistella de fruita a cada taula de la cafeteria.

Hospital Universitari Santa Maria de Lleida

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.