L’Ajuntament de Lleida i el Força Lleida coorganitzen la Lliga Nacional Catalana d’Equips ACB

0

El Força Lleida i l’Ajuntament de Lleida coorganitzaran la Lliga Nacional d’Equips ACB que tindrà lloc els dies 8 i 9 de setembre al Pavelló Barris Nord de Lleida. La Paeria assumirà el canon de 6.000 euros d’aquest esdeveniment, que comptarà amb la participació de del FC Barcelona, el Baxi Manresa, el Joventut de Badalona i el Morabanc Andorra en format de Final a Quatre.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que amb aquesta competició se segueix la trajectòria de la Paeria d’acollir l’organització d’esdeveniments esportius de primer nivell: “Seguint la trajectòria dels darrers anys, hem demanat l’organització de la lliga catalana d’equips de l’ACB i se’ns ha concedit juntament amb el Força Lleida. Els aficionats al bàsquet de Lleida i d’altres ciutats podran veure al pavelló Barris Nord als quatre equips catalans de la lliga ACB i, com tenim amb la LEB OR, podrem gaudir de bàsquet de primer nivell a la nostra ciutat”. Les semifinals tindran lloc el dia 8 i el diumenge 9 es disputarà la final. Es preveu que la competició atregui unes 2.000 persones.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.