Les banderes de la Paeria onejaran a mig pal demà i dissabte en record a les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils

0

Les banderes dels edificis i dependències municipals de Lleida onejaran a mig pal demà i dissabte en record a les víctimes dels atemptats terroristes comesos els dies 17 i 18 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils. També ho faran les banderes dels edificis de la Generalitat i les corporacions públiques de Catalunya, d’acord amb el decret signat per la Generalitat.

Lleida s’ha sumat als actes d’homenatge que s’han preparat al territori amb motiu d’aquest primer aniversari. La Paeria farà demà, a les 10.30 h, un emotiu acte a la Seu Vella, amb un minut de silenci; la lectura de poemes; la participació de nens i nenes dels centres oberts municipals, que enlairaran globus simbolitzant les víctimes, i una actuació musical. L’acte està obert a la ciutadania.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.