Les Borges apropa els gegants i els diables als infants i aplega 500 persones en el sopar popular

0

Més d’un centenar de nens i nenes han participat al taller infantil que han organitzat la colla de diables de les Borges Blanques “Els Borjuts” i el grup de gegants Grup Vivall. Durant la trobada, els menuts han tingut l’oportunitat de participar en una petita gimcana de foc, col·laborar en la creació d’un mural i realitzar un “photocall”. A més a més, la colla gegantera ha aprofitat l’ocasió per apropar aquesta tradició popular catalana als més xics tot ensenyant-los a portar un gegantó, d’un metre d’alçada. La llonganissada popular d’aquest vespre compta 500 persones inscrites.

L’activitat és el segon any que s’organitza i coincideix amb la creació de la nova colla de diables i tabalers, de la qual en formen part més de 50 persones. Segons Oriol Satorra, membre d'”Els Borjuts”, el taller ha tingut molt bona acollida i els nens i les nenes, d’entre 2 i 11 anys, han viscut amb intensitat els preludis de la Festa Major. D’altra banda, aquest dimecres a les 21 hores, “Els Borjuts” han organitzat una llonganissada popular als Jardins del Terrall en què hi participaran 500 persones.

Foto Ajuntament de les Borges Blanques

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.