Les Borges Blanques inicien una campanya de millora del paviment de carrers i places del municipi

0

Segons ha informat el consistori de les Borges Blanques (Les Garrigues), a fi de mantenir i millorar l’estat dels vials municipals, l’Ajuntament de les Borges ha aprofitat aquests dies d’estiu amb menor intensitat al municipi per a arranjar el paviment de l’avinguda Onze de Setembre, l’avinguda del Canal d’Urgell, el carrer Castell Alt i els voltants de l’antic Escorxador, recentment rehabilitat per a convertir-se en un Centre d’Entitats. A més a més, també ha substituït el paviment de cautxú de la Plaça de les Escoles.

Foto Ajuntament de les Borges Blanques

Les obres de reparació i manteniment dels vials, que han anat a càrrec d’una empresa lleidatana, s’han realitzat mitjançat pavimentació amb aglomerat asfàltic i han tingut un pressupost de 24.812,10 euros, IVA no inclòs. Desglossat, la pavimentació del carrer Onze de Setembre ha costat 5.970,00 euros; la dels carrers Castell Alt i Canal d’Urgell, 3.037,50 euros, i la de l’entorn de l’Antic Escorxador, 15.804,60 euros, IVA no inclòs.

D’altra banda, el consistori municipal també ha aprofitat les vacances escolars per a renovar el paviment de seguretat, fet de cautxú, dels jocs infantils que hi ha instal·lats a la Plaça de les Escoles.

Després de 12 anys de la renovació de l’espai, els jocs infantils requerien un nou paviment de seguretat, ja que el material s’havia desgastat en les zones que pateixen més fricció com, per exemple, la zona dels gronxadors. Les obres les ha realitzat una empresa especialitzada de Barcelona i han tingut un cost total de 9.957,78 euros, IVA no inclòs.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.