L’espectacle familiar `Viatge al centre de la Terra (s. XXI)’ arriba aquest divendres a la Llotja

0

La companyia de dansa Roseland Musical considerada un referent en l’àmbit de la dansa i els musicals per a nens porta aquest divendres al Teatre de la Llotja l’espectacle Viatge al centre de la Terra s. XXI, una versió lliure de la novel·la de Jules Verne. Es tracta d’un espectacle adreçat a famílies amb nens a partir de 4 anys que busca la complicitat del públic adult per gaudir conjuntament de la imaginació, la màgia i la sensibilitat del teatre.

L’espectacle se centra en la història de dues germanes, l’Eva i l’Ava, que decideixen seguir els passos d’un avantpassat i se’n van a Islàndia, on trobaran el Hans, el guia que les conduirà en un viatge cap al centre del planeta. Els ballarins-protagonistes interpreten coreografies clàssiques, break dance i dansa contemporània mentre travessen uns mons subterranis recreats en imatges digitals gràcies a Franc Aleu.

L’escenografia es compon de dues pantalles, la pantalla de fons d’escenari i una pantalla frontal gairebé transparent, on es projecten els decorats i personatges virtuals. La transició d’imatges i personatges d’una pantalla a una altra formen un ambient 3D que envolta als protagonistes.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.