L’etapa Larrosa

0

Fèlix Larrosa va guanyar les primàries celebrades ahir al PSC de Lleida. Serà, si els suports polítics són els mateixos, el substitut d’Àngel Ros a l’alcaldia de Lleida durant els pròxims 9 mesos. Pot semblar molt poc temps, però un projecte polític és capaç d’esfondrar-se fins als inferns o alçar-se fins a l’infinit en aquest termini. Caldrà veure que és capaç de fer Larrosa, si sabrà allunyar-se de tot allò negatiu que ha suposat l’etapa Ros i quedar-se amb la millor herència. Alhora, caldrà veure com gestionarà el seu equip, i demostrar si té un nou projecte per a la ciutat.

Compte, les primàries socialistes ja han jugat un paper importantíssim. Durant tot l’estiu no s’ha parlat de res més en política lleidatana. Ni gairebé de la possibilitat que els independentistes vagin junts. Ja pot prémer l’acceleradorl’oposició, perquè potser durant el maig del 2019 no es trobaran un polític en retirada, sinó un amb ganes de donar-ho tot. Però també Larrosa ha de tenir clar cap a on vol anar. En política municipal no valen per a res les paraules boniques i la bona oratòria. S’ha de trepitjar carrer, entendre les necessitats de la gent i arribar a equilibris amb les circumstàncies de tot tipus que plouran. Quelcom que Ros va tenir claríssim quan va substituir Siurana. I pel mig qui sap si hi haurà unes eleccions al Parlament. Avui, comença l’etapa Larrosa, que no ho tindrà gens fàcil. Però l’oposició tampoc.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.