L’exministre José Manuel García-Margallo participarà en la tertúlia sobre la Unió Europea de la Trobada Empresarial del Pirineu

0

L’exministre José Manuel García-Margallo participarà en la tertúlia sobre la Unió Europea prevista per divendres 15 de juny a les 15.45, en el marc de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, que reuneix l’empresariat català a la Seu d’Urgell durant dos dies, el 14 i 15 de juny.

Llicenciat en dret, García-Margallo va ser ministre d’Afers Exteriors i de Cooperació amb el govern del Partit Popular entre 2011 i 2016. Abans, va ser membre del Parlament Europeu des de 1994 on ocupava el càrrec de vicepresident de la Comissió d’Afers Econòmics i Monetaris des de 1999. L’exministre debatrà amb l’economista alemany Juergen B. Donges quina direcció ha de prendre la Unió Europea en una tertúlia moderada pel periodista Xavier Vidal-Folch. García-Margallo substituirà Josep Borrell, qui no pot assistir a la Trobada per incompatibilitat d’agenda degut al seu recent nomenament com a ministre d’Exteriors del Govern Espanyol.

El president Quim Torra inaugura la Trobada

El Molt Honorable president de la Generalitat, Quim Torra, serà l’encarregat d’inaugurar la 29a Trobada Empresarial al Pirineu a la Seu d’Urgell que, enguany, girarà al voltant del creixement sostenible de les companyies en un context que avança de manera imparable i que genera mercats complexos i exigents. El president Torra farà la conferència inaugural el divendres 15 de juny a les 9.00 del matí en el marc d’una de les trobades econòmiques amb més participació de Catalunya que, enguany espera superar els 600 assistents de la passada edició.

La jornada, que s’ha consolidat com un esdeveniment de referència per a l’empresariat català, reuneix ponències de prop de 20 professionals, empresaris i directius molt rellevants d’entre els que destaquen el fundador del Grupo Hotusa, Amancio López, el millor mentalista d’Europa, Javier Luxor, el professor d’Investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial, Ramon López de Mántaras, o la psicòloga clínica i col·laboradora externa del FC Barcelona i responsable de gestió d’equips del restaurant El Celler de Can Roca, Inma Puig.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.