L’Hotel Condes de Urgel tanca per reconvertir-se en apartaments turístics i habitatges residencials

0

L’Hotel Condes de Urgel de Lleida ha tancat les seves portes aquest dilluns per tal de portar a terme els treballs i la reorganització interna necessaris per adaptar-se a un nou format turístic i/o d’habitatges residencials. Els nous inversors que participen en la iniciativa ultimen el projecte, que preveu possibles formats d’hotel, apartaments de lloguer i zona d’habitatges residencials. A demanda dels seus clients actuals, l’hotel mantindrà operativa la zona de sales per a esdeveniments, zona de congressos i Saló Panoràmic, que en funció de les obres de remodelació estaran disponibles per a actes puntuals.

Cal recordar que l’edifici, construït l’any 1970, compta amb 18.000 m2 construïts i alberga actualment les activitats d’un concessionari de cotxes i motos i una planta d’oficines, juntament amb l’hotel, que acull 94 habitacions i diverses sales per a esdeveniments. L’edifici, situat en el número 87 de l’Av. Barcelona, té un aparcament de 90 places en la seva terrassa interior de la primera planta.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.