Lleida acull cada any fins a 17 curses populars

0

Lleida ha collit durant el 2017 fins a 17 curses populars que han estat promogudes per entitats de la ciutat i que s’han coordinat amb la Paeria, amb el suport del Servei d’Esports, de la Guàrdia Urbana o de Protecció Civil, entre altres. Més de 22.000 atletes han participat en aquestes curses urbanes, en les diferents categories, ja siguin d’adults o infantils. Alhora, mouen un volum de públic que supera les 32.000 persones, amb familiars i acompanyants que en alguns casos venen d’arreu de l’Estat.

Foto Paeria

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha remarcat l’impacte econòmic que aporten aquests esdeveniments esportius. D’una banda, porten visitants de diferents territoris que pernocten a la ciutat. D’altra banda, suposa un aparador destacat de llocs emblemàtics de Lleida, donat que el recorregut d’algunes de les curses inclouen punts estratègics com la Seu Vella, la canalització del riu Segre, els Camps Elisis, la Llotja o el Castell de Templers, entre altres, fent bategar la ciutat al ritme del pas dels corredors.

Algunes de les curses que multitudinàries són la Cursa de Bombers, de la Dona o la Mitja Marató Ciutat de Lleida. L’espectacular Pujada a la Seu Vella o la Lleida Night Run, per exemple, posen en relleu la potencia d’un dels entorns patrimonials més importants de la ciutat des del punt de vista de l’esport. Entre altres, també hi ha la Milla Escolar. Memorial Jeroni Saura, amb la participació de diversos centres de la ciutat, o les curses solidàries, com les que impulsen entitats com Aremi, Aspros, Maristes, etc.

No m'agradaM'agrada (+1, 1 vots)
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Avatar

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.