Localitzat sense vida l’home desaparegut a la Vall de Cardós (Pallars Sobirà)

0

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, avui ales 11.37 hores, ha estat localitzat el cos sense vida de l’home de 54 anys que estava desaparegut des del dimarts a la Vall de Cardós, a Estaon. L’home ha estat localitzat sense vida al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11.

El dispositiu coordinat per Bombers de la Generalitat s’ha intensificat aquest matí. Ha comptat amb la mobilització d’onze dotacions i l’helicòpter de rescat dels Bombers de la Generalitat (amb el Grup Caní de Recerca, GCR, i el Grup d’Actuacions Especials, GRAE), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d’Intervenció en Muntanya. També han participat en la recerca persones voluntàries de la zona. Ales 15.13 hores del dimarts dia 7 es rebia l’avís de la desaparició d’aquest home. Segons les informacions facilitades, l’home havia sortit a caminar i no havia tornat a l’hora que es preveia.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.