Marc Márquez col·labora amb “L’Implica’t” d’enguany, la Festa Solidària a favor de les entitats de la Segarra

0

Per tercer any consecutiu una desena d’entitats de la Segarra celebren el pròxim 7 d’abril a les 18h de la tarda la Festa “Implica’t”, un espectacle de música, teatre i cultura realitzat per les persones de cada una de les entitats que integren la iniciativa. L’entrada a l’acte té un cost de 3€ i els beneficis aniran destinats a diferents projectes de cada una de les entitats.

Foto Implica’t

Aquest any com a novetat compten també amb la col·laboració del cerverí Marc Márquez que ha donat una samarreta firmada per a ell que es sortejarà entre totes les persones que hagin comprat una entrada a l’acte i també hi podran participar aquelles persones que facin una donació online a través del seu web Des del servei de comunicació de l’Associació Alba s’ha creat aquest espai web, perquè tothom que ho vulgui pugui tenir accés a participar en el concurs i d’aquesta manera ampliar també el nombre de donacions a la iniciativa solidària. L’any passat es van recollir 300€ amb les entrades.

Les entrades a l’acte es poden comprar de manera anticipada a les botigues del centre de Cervera i també a les respectives entitats; i el mateix dia al Casal de Cervera on es durà a terme l’acte. El sorteig de la samarreta es farà el mateix dia 7 d’abril durant l’acte de la Festa Implica’t. Es donarà a conèixer el nom o el número d’entrada de la persona guanyadora i se’n farà difusió a través de les xarxes socials.

La Festa Implica’t compta amb el suport i a la col·laboració de la Paeria de Cervera. Les entitats que hi participen són: Coral Infantil de Cervera, Emaús Rural, Escola de Teatre La Caserna, Càritas (Cervera Guissona i Torà), Associació Salut Mental Ondara Sió, Fundació Casa Dalmases, Creu Roja Cervera, CAP de Cervera i l’Espígol Serveis a la Segarra.

No m'agradaM'agrada Valora l'article!
Loading...

Assessoria Vilardell

Sobre l’autor

Som l'Equip que treballa tots els continguts d'Hola Lleida. Som el Diari Digital de les Comarques de Ponent. La millor forma d'informar-te de tota l'actualitat de la capital i les comarques lleidatanes.